Norvégiába látogat a magyar miniszterelnök

Norvégiába látogat szerdán Orbán Viktor kormányfő, ahol találkozik a skandináv ország miniszterelnökével, Jens Stoltenberggel – közölte a magyar miniszterelnök sajtóstábja kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 21. 11:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két kormányfő szerda délután közös sajtótájékoztatót tart Oslóban. Jens Stoltenberg január közepén járt Budapesten, és tárgyalt Orbán Viktorral. A magyar miniszterelnök akkor arról biztosította norvég kollégáját, hogy a magyar krízisadók, amelyek norvég cégeket is érintenek, átmeneti jellegűek a magyar gazdaságban.

A norvég kormányfő akkor, a magyar EU-elnökség elején azt mondta: Magyarország elnökségi programja igen lényeges témákkal foglalkozik, lefedi az EU és egész Európa előtt álló nagyobb kihívásokat, ezért Norvégia támogatja annak céljait.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.