Obama: A magyarok eredményei megérintenek minket

Megalakulásának 20. évfordulóján levélben köszöntötte az Amerikai Magyar Koalíciót Barack Obama amerikai elnök.

MNO
2011. 06. 25. 16:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Üdvözletemet küldöm mindazoknak, akik az Amerikai Magyar Koalíció 20. évfordulóját ünneplik” – írta az elnök június 15-án keltezett levelében, amelyről az Egyesült Államokban élő magyarság legnagyobb ernyőszervezete szombaton tájékoztatta az MTI-t.

„Amerika szövetét népeink sokfélesége alkotja és gazdagítja. A bevándorlók nemzeteként hagyott örökségünk része mindannak, ami Amerikát erőssé teszi, s az amerikai magyarok eredményei mindannyiunk életét megérintik. Orvosokként és tudósokként, ügyvédekként és mérnökökként, közalkalmazottakként és katonákként segítik országunk története következő fejezetének megírását. Az olyan szervezetek, mint az Amerikai Magyar Koalíció segítenek nekünk megünnepelni azt a gazdag történelmet és eleven kultúrát, amelyet az amerikai magyarok hoztak partjainkhoz. E törekvések összekapcsolják az embereket múltjukkal, és alapító eszméinket újra megerősítik a jövő generációi számára” – írta Barack Obama, aki az évforduló alkalmából minden jót és további sikereket kívánt a koalíciónak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.