Országos demonstráció lesz június 16-án

Országos demonstrációt, tüntetést és autós felvonulást szervez június 16-án négy együttműködő konföderáció, az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma – tájékoztatták az érdekképviseletek az MTI-t kedden.

MNO
2011. 06. 07. 18:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közleményükben hangsúlyozzák: a konföderációk elutasítják a kormány „munkavállalókat sújtó intézkedéseit, a keresetek csökkentését, a Munka törvénykönyvének módosítását, a korkedvezmény és a korengedmény megszüntetését és az Országos Érdekegyeztető Tanács felszámolását”.

Ezen a napon a közlemény szerint a fővárosban és minden megyében közösen tiltakoznak a munkavállalók és szakszervezeteik. Négy megyei központban – Miskolcon, Egerben, Kaposváron és Tatabányán – tüntetnek, a többi helyen autós felvonulást tartanak. Budapesten a Hősök teréről mennek a gépkocsik Budára, majd vissza.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.