Öt évre írt alá Neuer

Szerdán aláírta ötéves szerződését a Bayern Münchennnél Manuel Neuer, a német labdarúgó-válogatott első számú kapusa, akit a Schalke 04-től igazolt le a bajor klub.

MNO
2011. 06. 08. 17:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 25 éves hálóőr gyermekkora óta a gelsenkirchenieknél játszott, s a legutóbbi szezonban hatalmas szerepet vállalt abban, hogy a Schalke megnyerte a Német Kupát, valamint az elődöntőig jutott a Bajnokok Ligájában.

Neuert a világ legjobb kapusai között tartják számon, több európai sztáregyüttessel, így például az angol bajnok Manchester Uniteddel is hírbe hozták már. „Azért igazoltam a Bayernhez, mert ez a legjobb csapat Németországban” – nyilatkozta a hálóőr.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.