Öten doppingoltak, öt gól született + Képek

A címvédő Mexikó labdarúgó-válogatottja sima, ötgólos győzelmet aratott Kuba nemzeti együttese felett az Egyesült Államokban zajló Arany Kupán, az A csoport második fordulójában, ezzel biztosította helyét a negyeddöntőben.

MNO
2011. 06. 10. 8:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar idő szerint péntek hajnalban rendezett mérkőzés előtt derült ki, hogy doppingvétség miatt öt mexikói futballista játékjogát felfüggesztették. A kapus Guillermo Ochoa, a védő Francisco Javier Rodriguez és Edgar Duenas, valamint a középpályás Antonio Naelson és Christian Bermudez leadott mintájában egyformán clenbuterol nyomára bukkantak.





Fotók:Reuters


Eredmények, 2. forduló:

A csoport:
Mexikó–Kuba 5–0 (1–0)
Costa Rica–Salvador 1–1 (0–1)

A csoport állása: 1. Mexikó 6 pont, 2. Costa Rica 4, 3. Salvador 1, 4. Kuba 0

A CONCACAF régió kontinenstornáján a B csoportban Jamaica, Grenada, Honduras és Guatemala, a C-ben pedig az Egyesült Államok, Kanada, Panama és Guadeloupe szerepel. A négyesekből az első két-két csapat, illetve a két legjobb harmadik jut a negyeddöntőbe.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.