Öten sérültek meg a balesetben

Hárman súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek, amikor összeütközött két autó pénteken Békéscsaba határában – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 17. 14:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy személyautó Békés városa felől haladt Békéscsaba irányába, amikor a megyeszékhely határában egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és ott összeütközött egy szemből érkező másik személygépkocsival – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Vargáné Szombati Andrea elmondta: a Békés felől érkező autót vezető nő könnyebben, a vétlen autó utasai közül hárman súlyosan, egy ember pedig szintén könnyebben sérült meg. A mentők a sérülteket a békéscsabai és a gyulai kórházba szállították. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.