Parkolókat építtett a GYSEV

A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. nyílt közbeszerzést írt ki 11 vasútállomás mellett 187 autó és 535 kerékpár tárolására alkalmas parkolóra, nettó 328 millió forint értékben – a felhívás a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

MNO
2011. 06. 25. 8:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszínek között található Bük, Szombathely, Balogunyom, Egyházasrádóc, Körmend, Horvátnádalja, Csákánydoroszló, Rátót, Alsórönök, Szentgotthárd és Csörötnek. A feladat része a parkolók tervezése és megépítése is. Az autóparkolók és kerékpártárolók mellett ki kell alakítani 6 autóbusz fordulót, 3 buszöblöt és egy buszvárót is.

Az ajánlattevőnek referenciaként az elmúlt 5 évből be kell mutatni két közlekedési hálózat fejlesztést, összesen legalább nettó 400 millió forint értékben, 140 autót befogadó aszfalt burkolatú parkoló megépítését, 1 fedett kerékpártárolót, továbbá 1-1 autóbuszöböl és buszvárók megépítését is. Az ajánlattételi határidő augusztus 1. Az eredményhirdetés tervezett időpontja augusztus 29., míg a szerződéskötés az eredményhirdetést követő 11. napon lesz.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.