Pénzbefizetés volt a nyereményük

Termékbemutató keretében ígértek nyereményt a résztvevőknek egy nem létező cég nevében Nagykanizsán, később azonban a szervezők pénzt kértek a „nyertesektől”.

MNO
2011. 06. 07. 19:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden azt közölte: az eset miatt egy idős asszony tett feljelentést a rendőrségen. A sértett elmondta, hogy amikor a bemutatóra érkeztek, sorszámot kaptak a résztvevők, annak alapján nyereménysorsoláson vettek részt. A szervezők azonban csak akkor voltak hajlandók átadni a nyereményt, ha készpénzben fizetnek érte a „nyertesek”. A termékbemutató után telefonon újból pénzbefizetést kértek a cég nevében, továbbá áruvásárlási hitel igényléséhez kötötték a nyeremény átadását.

Az asszony ezek után informálódott a termékbemutatót tartó kft. felől, de miután kiderült, hogy az adott cég nincs nyilvántartásba véve, csalás gyanúja miatt feljelentést tett a nagykanizsai rendőrkapitányságon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.