Pizsamában, mezítláb vezetett a 7 éves fiú + Videó

Ifjúsági csúcs született illegális autóvezetésből Michigan államban: hétéves fiúcskát <strong>csíptek el a rendőrök.</strong>

MNO
2011. 06. 23. 10:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyermek pizsamában és mezítláb vezetett 30 kilométeren át, helyenként 80 kilométeres sebességgel haladva. A rendőrséget egy autós értesítette telefonon arról, hogy „egy nagyon kicsi gyerek vezet egy járművet”. Bár a fiú nem állt meg azonnal a rendőri jelzésre, végül sértetlenül került ki a kocsiból – igaz, sírva. Mint mondta, az apjához akart menni. A fiú az anyjával él, aki éjszakai műszakban dolgozott az „autós” napon; csak reggel ért haza, és mélyen aludt, amikor gyermeke délelőtt tíz közül „elkötötte” a kocsiját. A rendőrség közölte, hogy a körülmények vizsgálatába az ügyészség mellett a gyámügy is bekapcsolódik.




(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.