Pokoli látvány fogadta a tűzoltókat

Négyes, kiemelt fokozatú riasztást követően indult minden bevethető tűzoltó az Eötvös utca egyik társasházához szerdán délután Nyíregyházán.

MNO
2011. 06. 15. 12:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az érkező tűzoltók elé pokoli látvány tárult. A tetőtérben szétfutó tűz nyomán a felső szint teljes terjedelmében lángolt, csak az állta itt-ott útját a tűznek, hogy hol jutott oxigénhez.

A tűzoltók több irányból és bentről is haladéktalanul oltani kezdtek, de az átmelegedett tető még az oltás után is izzott a hőtől. A rendőrség lezárta az utcát, és több mentő is érkezett a kárhelyre, de sérültről nincs információ.

Az anyagi kár nagysága akár kétszáz millió forint is lehet, mert a tető teljesen tönkrement, és feltételezhető, hogy az egész felső szint is. Legalább 8-10 lakás rongálódott meg. A tűz okát még korai lenne találgatni.

A mentést a legmagasabb szintű parancsnoki irányítás mellett végezték. Az utómunkálatok akár estig is eltarthatnak.

(szon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.