Prémiumot kapnak az unokaszületésért

Unokaszületés örömére prémiumot kapnak egy dél-koreai milliárdos alkalmazottai: összesen 400 millió forintnyi összeget.<br /><br />

MNO
2011. 06. 22. 11:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pénz 1500 dolgozó között oszlik meg, de forintban számolva így is meghaladja a fejenkénti negyedmilliót.

Az adakozónak nem most született először unokája, a fiúcska már a hatodik. Nagyapja 83 éves, és az amerikai Forbes magazin listája szerint a világ 28. legtehetősebb embere 19 milliárd – amerikai – dollárnyi vagyonával.

A mágnásnak öt gyereke van, alkalmazottai így jó eséllyel reménykedhetnek további unokaprémiumokban. A mostani egyébként már a második juttatás, tavaly októberben is ugyanennyit – 10 ezer hongkongi dollárt – kaptak, de akkor egyszerre három unoka után, mivel hármas ikerrel „ajándékozta” meg apját a legidősebb fiú.

Az unokaszámot tekintve a bónusz mostanra a triplájára nőtt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.