Pünkösd miatt változik a menetrend

Változik a közösségi közlekedés menetrendje a pünkösdi ünnep miatt, a vonatok és az autóbuszok jövő hétfőn általában a vasárnapi menetrend szerint járnak.

MNO
2011. 06. 10. 13:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A MÁV arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a vonatok vasárnap az ünnepnapi, hétfőn pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek. A legforgalmasabb vonalakon a vonatokat több kocsival indítják. A vasúttársaság azt javasolja az utasoknak, hogy a sorban állás elkerülése érdekében előre váltsák meg a jegyüket a jegyirodákban vagy az interneten.

A Volánbusznál és a többi Volán-társaságnál vasárnap a munkaszüneti napi, hétfőn pedig vasárnapi menetrend lesz érvényben. Az iskolai nyári szünet kezdete miatt a buszok június 15-én, szerdán a hetek utolsó iskolai napja szerint, csütörtöktől pedig már a tanítási szüneti munkanap szerint járnak majd.

A BKV járatai pünkösd vasárnap és hétfőn is a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek. Azok az autóbuszok, amelyek vonala érinti valamelyik bevásárlóközpontot, az áruházak zárva tartása miatt e két napon nem állnak meg ezekben a megállókban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.