Rátámadt az őt üldöző rendőrökre

Az őket üldöző rendőrökre támadt egy kecskeméti férfi, aki társával tankolás után fizetés nélkül távozott az egyik szolnoki benzinkúttól – közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 06. 16:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két férfi valamivel péntek éjfél után több mint 60 liter gázolajat töltött a gépjárműbe, majd fizetés nélkül elhajtott – mondta a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A riasztott járőrök fél órán belül megtalálták az elkövetőket. A két férfi hosszas menekülés után megállt a kocsival, kiszálltak és megpróbáltak elfutni. Az egyik 20 éves elkövetőt azonban utolérték, ekkor rátámadt a rendőrökre, de ők sérülés nélkül megfékezték – tette hozzá Szabó Zita őrnagy.

A férfinak hivatalos személy elleni erőszak miatt kell majd felelnie. A gépkocsi rendszámáról kiderült, hogy nemrég lopták el egy másikról, így egyedi azonosítójel meghamisításának bűntette is a terhükre róható.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.