Rendszeresen fajtalankodott két fiával és a lányával

Jogerősen tizennégy év fegyházra ítélte csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla azt a jánoshalmai férfit, aki öt gyermekét hosszú időn keresztül embertelen körülmények között tartotta, és rendszeresen fajtalankodott két fiával és a lányával.

MNO
2011. 06. 23. 9:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vádlott és élettársa a jánoshalmai tanyán egyáltalán nem tartott rendet, a lakásban a kosz uralkodott, a gyerekek fekhelye körül rágcsálók futkostak, a kicsik ruhája elhanyagolt, koszos volt, és a nagy hidegben is mezítláb járkáltak az udvaron.

A táblabíróság folytatólagosan elkövetett, szemérem elleni erőszak, kiskorú veszélyeztetése bűntettében és gondatlanságból elkövetett testi sértés vétségében mondta ki bűnösnek a férfit, élettársa esetében már az elsőfokú ítélet jogerős lett, ő két év, öt esztendőre felfüggesztett börtönt kapott.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.