Repülhetünk, nem okoz gondot a görög helyzet + Kép

Nem érinti a Malév görögországi járatait a sztrájk, járatot nem kellett törölni – közölte az MTI-vel a Malév kedden.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/793585" target="_blank"><strong>• Megbénult az ország + Képek</strong></a>

MNO
2011. 06. 28. 9:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kora reggeli járatok Athénból és Theszaloníkiből időben megérkeztek, és délben is várhatóan rendben elindulnak a járatok ebbe a két városba. A Malév járatain kívül egy charterjárat indul Zákinthoszba, de törléséről nincs információja a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt.-nek – válaszolta az MTI kérdésére Hardy Mihály, a társaság kommunikációs vezetője.

Görögországban kedden kezdődött 48 órás általános sztrájk, tiltakozásul a kormány új, 28 milliárd eurós megszorítócsomagja ellen, amelyet várhatóan a héten hagy jóvá az ország parlamentje.


Fotó: Reuters


(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.