Rövid pórázra fogták Ronaldinhót

A katalán La Vanguardia szemmel láthatóan némi kárörömmel foglalkozott a Barca egykori csillagával, akit új csapata, a Rio de Janeiró-i Flamengo most rövid pórázra fogott. Szurkolói forró drótot hoztak létre, hogy a csapat mindig értesüljön a csapat húzóemberének engedély nélküli éjszakai kiruccanásáról.

2011. 06. 25. 13:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ronaldinhónak ugyanis többek között ezért kellett távoznia Barcelonából, mert Frank Rijkaard, a Barca akkori edzője képtelen volt megfékezni a csatár és irányító középpályás vonzalmát a katalán székhely mozgalmas éjszakai élete iránt. Patrícia Amorim, a csapat elnöke ezért még Ronaldinho Gaúcho bátyjával és egyben menedzserével is leült tárgyalni, mert ellenőrzése alatt akarja tartani a helyzetet.

Amorim szerint nem avatkoznak bele a „Mengo” csapatkapitányának magánéletébe, de mivel sok pénzt fizettek érte, rajta tartják a szemüket, amikor éppen nincsenek edzések. A csapatvezetés nem bízza a véletlenre a forró drótot, mert a szurkolók öt önkéntes csoportjának tagjai azt is vállalták, hogy ellenőrzik majd, valóban hitelt érdemlőek-e a bejelentések. José Carlos Peruano, a piros-feketék egyik tanácsadója elismerte a brazil Superesportes portálnak, hogy bizony kaptak néhány fenyegetést, mert nem kevés szurkoló szeret vele együtt mulatni az éjszakában.

(lavanguardia.es – Spanyolország)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.