Saját magát lőtte combon

Súlyosan megsebesült egy 34 éves újkenézi férfi, aki éleslőszer használatára házilag átalakított légpuskával véletlenül combon lőtte magát – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője kedden.

MNO
2011. 06. 07. 18:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi a háza udvarán tisztította a légpuskáját, amelyet előzőleg saját maga fúrt meg, majd éleslőszerrel csőre töltötte – mondta Ivánné Vörös Krisztina. Hozzátette: a férfi sebe nyolc napon túl gyógyul. A rendőrök a sebesült férfi házában egy gáz-riasztó pisztolyt és több éleslőszert is lefoglaltak. A férfi ellen lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt büntetőeljárást indítottak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.