Saját temetésén kapott szívrohamot

Szívroham vitte el azt a nőt, aki sokkot kapott miután magához tért és felfedezte, saját temetésén van.

MNO
2011. 06. 24. 15:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mialatt a hamvasztásra előkészített holttest előtt sorra haladt el a gyászoló rokonság, hogy lerója kegyeletét, a 49 éves Fagilyu Mukhametzyanov hirtelen magához tért. Amint felfogta hol van, sikítozni kezdett és pánikba esett, olyannyira, hogy szívrohamot kapott és ezúttal tényleg meghalt.

A Kazanyban, Oroszországban történt eset sokkolta az ismerősöket és a családtagokat, akik már korábban is azt hitték, szerettük halott. Férje, az 51 éves Fagili Mukhametzyanovnak korábban azt mondták az orvosok, nejét szívroham vitte el. Végül tényleg az lett az asszony végzete, bár csak második nekifutásra.

„Felakadtak a szemei, mi pedig azonnal rohantunk vissza vele a kórházba, de már csak 12 percet élt és végül az intenzíven meghalt. Ezúttal tényleg. Dühös vagyok és válaszokat követelek. Nem volt halott, mint ahogy korábban azt a doktorok megállapították, tévedtek és megmenthették volna” – háborodott fel az özveggyé lett férfi.

A kórház szóvivője, Minsalih Sahapov kijelentette: „Nyomozást fogunk indítani az ügyben.”

(boon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.