Sávlezárás az M0-son, több autópálya irányában is torlódás lehet

Veszélyessé vált, ezért lezártak egy sávot az M0-s autóúton, emiatt több autópálya irányában is torlódás várható – közölte az Állami Autópálya-kezelő (ÁAK) Zrt. szerda délután.

MNO
2011. 06. 15. 14:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M0-s autóút bal pályájának 21-es kilométerszelvényében, a soroksári Duna-ág hídjának haladó sávjában meghibásodott a hőtágulást kiegyenlítő úgynevezett dilatációs szerkezet, a közlemény szerint a forgalom számára veszélyessé vált, ezért a balesetek elkerülése érdekében a teljes sávot lezárták.

Az egysávos forgalomkorlátozás miatt Budapest és az M5-ös autópálya felől az M1-es, az M6-os és az M7-es autópálya irányába haladóknak torlódásra kell felkészülniük. Mint írták, az útszakasz sürgős javítását a társaság azonnal megrendelte, a hiba elhárítását várhatóan kora este megkezdik. A több autópálya közlekedését is érintő forgalomkorlátozás előreláthatóan csütörtök hajnalig tart – tette hozzá az autópálya-kezelő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.