Sávot akart váltani a mentőautó

Mentőautó karambolozott Miskolcon, az Uitz Béla úton a Művészetek Házánál hétfő kora este, a balesetben megsérült a mentőautó vezetője és a mentőápoló, valamint egy személygépkocsi vezetője – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MNO
2011. 06. 06. 17:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a mentőautó sávot akart váltani az elsődleges adatok szerint, és a vizes úton megcsúszott, emiatt nekiütközött a lámpánál álló személyautónak.

A mentő felborult, vezetője és a mentőápoló, illetve a személyautó vezetője is megsérült, a sérülteket egy másik mentő szállította kórházba. Az MTI információi szerint a mentő Alsózsolcára igyekezett volna egy betegért.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.