Senkinek sem kellett a diktátor háza

Nem talált vevőt a panamai állam egykori diktátora, Noriega tábornok korábbi otthonára, amelyet már másodjára kínált árverésre.

MNO
2011. 06. 17. 10:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elhagyott, gaztól ölelt kúriára egy ajánlat sem érkezett a csütörtöki árverésen. A Panamaváros előkelő, San Francisco nevű negyedében álló ház értékét 2,5 millió dollárra taksálták. Az ingatlan volt Noriega legkedveltebb háza, a közelmúltban azonban hajléktalanok foglalták el. Az állam a diktátor megbuktatása, az 1989. december 20-i amerikai invázió után tett szert az épületre a tábornok több birtokával és farmjával együtt. A villát még egyszer megpróbálják árverésen értékesíteni, ha akkor sem kel el, akár fél áron is eladhatják.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.