Sir Alex lelkészt hívott játékosai mellé + Kép

A portugál Expresso szenzációs híre, hogy a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson ésszerű lépésre szánta el magát, különösen két meghatározó játékosa, Ryan Giggs és Wayne Rooney magánéleti kilengései miatt. Lelkészt szerződtetett, hogy megtanítsa nekik, hogyan kell és illik kezelniük bizonyos emberi kapcsolatokat.

2011. 06. 22. 19:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírhez kapcsolódó fényképen csak a csapat walesi születésű veterán csatára, Ryan Giggs látható, akinek az elmúlt hetekben a bulvársajtó nagy élvezettel tárgyalta ki etikusnak éppen nem mondható kapcsolatait. A csapat vezetése tehát jól felfogott érdekében úgy döntött, hogy újra a csapathoz hívja John Boyers tiszteletest, de csak a következő idénytől. Boyers 1992 óta már kapcsolatban állt az MU-val, akkor a fiatal játékosok lelki képzését bízták rá. Boyers elégedetten állapította meg, hogy a sokféle botrány után végre Sir Alex is belátta, mégiscsak szükség van az erkölcsi oktatásra.


(expresso.clix.pt – Portugália)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.