Sokba került az ölelés

Egy békéscsabai férfi tett feljelentést a siófoki kapitányságon, hogy ellopták a pénzét.

MNO
2011. 06. 22. 17:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Petőfi sétányon gyalogolt hajnalban, amikor egy kéjhölgy felajánlotta a szolgáltatásait. A beszélgetés közben a nő ölelgette a férfit, majd hirtelen elbúcsúzott, és beült egy kocsiba a közelben, ahol többen vártak rá. Mint kiderült, a férje, a fia és annak barátnője várakozott az autóban. A kizsebelt férfi észrevette, hogy a zsebéből eltűnt 24 ezer forintja. Megpróbálta visszakérni, de az autós társaság elhajtott.

A pórul járt férfi a rendőrséghez fordult, a járőrök egy közeli benzinkútnál feltartóztatták a társaságot. Az autó utasai másképpen emlékeztek a történtekre. Ennek ellenére a nőt lopással gyanúsítják a rendőrök, eljárást indítottak ellene.

(kapos.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.