Sorsoltak: a Vidi Szabicsékkal, a Fradi és a Paks kiscsapattal játszik

A svájci nyonban hétfő délben tartották a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga 2011–2012-es kiírásának sorsolását. A magyar bajnok Videotonra éppen Szabics Imre osztrák bajnokcsapata vár a legrangosabb sorozat selejtezőjében, a Ferencváros örmény, a Paks pedig andorrai ellenfelet kapott. A Kecskemét – kupagyőztesként – csak később csatlakozik a kupaküzdelmekbe.<br /><br />

2011. 06. 20. 11:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga 2011–2012-es selejtezőinek sorsolását, a magyar bajnok Videotonra a Szabics Imrét foglalkoztató Sturm Graz csapata vár a BL-selejtezők második fordulójában. A csoportkörbe jutáshoz az osztrákokon kívül még két csapaton kell átverekednie magát a fehérvári alakulatnak.

Az Európa-ligában három magyar csapat érdekelt. A sorsoláson kiderült, a Ferencváros Örményországba utazik az Ulisseshez, a Paks pedig először hazai pályán fogadja az andorrai UE Santa Colomát. A kupagyőztes Kecskemét csak később csatlakozik a sorozatba.

A Videoton első mérkőzésére július 12-én vagy 13-án kerül sor (a visszavágóra egy héttel később), az Európa-liga-meccsekre június 30-án és július 7-én.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.