Száz ultrát hívott meg az esküvőjére

<p>Eddig volt a Négy házasság, egy temetés, most itt a szicíliai változat, az Egy esküvő, száz tifoso. Kétség nem fér hozzá, hogy Federico Balzaretti, a Palermo védője ragaszkodik a csapat szurkolóihoz, százat közülük ugyanis meghívott hétvégi esküvőjére.</p>

MNO
2011. 06. 15. 17:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A futballista egy táncosnőt, Eleonora Abbagnatót vezette az oltár elé, és a Palatine székesegyházban tartott szertartást úgy aposztrofálták a városban – mit nekik Vilmos és Kate? –, mint az évszázad esküvőjét.

A száz szurkoló egyébként kitett magáért, mert díszsorfalat álltak a templom előtt, ahol rózsaszínű és fekete zászlókkal köszöntötték az ifjú párt. Csak Giorgio Chiellini, a Juve játékosa megjelenésekor pfújoltak egy kicsit, de hát ő volt Balzaretti tanúja...

(nb1.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.