Százezreket lopott a tizennégy éves lány

Többszöri lopás miatt vettek őrizetbe a rendőrök egy 14 éves lányt Balmazújvárosban – közölte Vezendi Jánosné rendőr őrnagy pénteken az MTI-vel.<br /><br />

MNO
2011. 06. 24. 12:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lány ellen jelenleg öt, vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt folyik büntetőeljárás – tette hozzá a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A lány néhány napja egy balmazújvárosi lakásból több százezer forintot lopott el, akkor két óra alatt fogták el a rendőrök, így a pénz nagy része is előkerült – ismertette a részleteket a szóvivő.

A tolvaj csütörtökön folytatta a lopássorozatot, akkor egy másik lakásba a fürdőszobán keresztül hatolt be, karórákat vitt el, majd ugyanabban az utcában egy udvarról cipőt lopott. A nyomozók ismét elfogták, így az ellopott órák és a cipő is megkerültek.

Tekintettel arra, hogy a 14 éves balmazújvárosi lány ellen jelenleg már öt, vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt folyik eljárás, a rendőrség őrizetbe vette.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.