Szemlebizottság érkezik Budapestre

Július végén Budapestre és Gödöllőre látogat a Világjátékok Nemzetközi Szövetségének (IWGA) delegációja. A szemlebizottság véleménye jelentős szerepet játszik a 2017-es világjátékok helyszínének kijelölésében.

MNO
2011. 06. 17. 13:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) sajtószolgálatának pénteki tájékoztatása szerint az írásos anyagot a kandidáló NSSZ már eljuttatta a döntéshozóknak, amelyet ezekben a napokban elemeznek az IWGA munkatársai.

Július 27-én és 28-án Ron Froelich, az IWGA elnöke és Joachim Gossow, a szervezet ügyvezető igazgatója Budapestre érkezik, hogy a helyszínen tájékozódjon a tervekről és a feltételekről.

„A pályázati tematika mentén beszélgetünk majd elképzeléseinkről az IWGA vezetőivel. A látogatás leghangsúlyosabb része természetesen a szállodák és a sportlétesítmények megtekintése lesz” – mondta Szántó Éva, az NSSZ főtitkára.

Budapest és Gödöllő mellett Fokváros, Wroclaw és Genova kandidált a 2017-es világjátékok megrendezésére. Döntés ez év végén várható.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.