Szerelemféltésből gyilkolt

Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy kazincbarcikai férfival szemben, aki az elsődleges adatok szerint szerelemféltésből megölte volt élettársát – közölte a rendőrség hétfőn.

MNO
2011. 06. 20. 10:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a nyomozás elsődleges adatai szerint a 45 éves férfi múlt pénteken, késő este előzetes szóváltás után szerelemféltésből egy kazincbarcikai ingatlan kertjében olyan súlyosan bántalmazta volt élettársát, hogy az 51 éves nő a helyszínen meghalt.

A helyi rendőrkapitányság munkatársai egy órán belül elfogták a gyanúsítottat. A bűncselekmény elkövetésének pontos körülményeit a megyei főkapitányság bűnügyi osztálya vizsgálja. A férfit, aki beismerő vallomást tett, őrizetbe vették, egyben kezdeményezték az előzetes letartóztatásának a bírósági elrendelését – tette hozzá Dobi Tamás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.