Szívvel-lélekkel fognak küzdeni a németek

A magyarok elleni 26–24-es vasárnapi siker után foggal-körömmel küzdenek majd a világbajnoki selejtező győri visszavágóján a német női kézilabda-válogatott játékosai.

MNO
2011. 06. 07. 14:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Heine Jensen szövetség kapitány elmondta: pihenőt adott tanítványainak, hogy mindenki családjával, barátaival lehessen, és „kiszellőztesse a fejét” a szombaton sorra kerülő mérkőzés előtt.

„Elégedett vagyok a morállal és a hozzáállással. A második félidő elején 13–11-re vezettek a magyarok, és innen is fordítani tudtunk. Szívvel-lélekkel kell játszanunk a győri találkozón, mindent megtéve azért, hogy mi jussunk ki a brazíliai vb-re” – tette hozzá a kapitány.

A magyaroknak Balingenben egy gólt lövő Anja Althaus kiemelte: nagyon jó a csapatszellem, és ez sokat jelent mindannyiuk számára. „Igaz, hogy két góllal nyertünk, de Győrben is 0–0-ról indul a meccs, nagyon figyelnünk kell” – tette hozzá.

A szombati visszavágó 17:30-kor kezdődik Győrött. A párharc győztese vehet részt a decemberi, brazíliai vb-n, a vesztes pedig túl azon, hogy lemarad a tornáról, a 2012-es londoni olimpiai álmaitól is elbúcsúzhat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.