Tájékozódjon, mielőtt vonatra száll

Éjféltől 24 órás sztrájk lesz a cseh vasúton, ezért a nemzetközi vonatközlekedésben korlátozásokra és vonatelmaradásokra kell számítani – közölte a Mávinform szerdán.

2011. 06. 15. 19:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A munkabeszüntetés miatt több Budapestről Prágába induló vonat nem közlekedik a csehországi szakaszon, de a sztrájk Budapestről Berlinbe, illetve Hamburgba, valamint ezen városokból Budapestre induló nemzetközi vonatokat is érint.

A Magyarországon váltott menetjegyeikkel az utasok a sztrájk miatt lemondhatnak az utazásról, és fel nem használási záradékkal ellátott jegyük, helybiztosításuk kezelési költség levonása nélküli visszatérítését kérhetik a nemzetközi jegykiadó helyeken és ügyfélszolgálati központokban. A külföldön váltott menetjegyek fel nem használását az állomásokon igazoltatni kell, azok visszatérítését a jegykiadó vasútnál lehet kezdeményezni – olvasható a közleményben. Az utasok a részletekről a Mávdirekt telefonos ügyfélszolgálatán, a 06-40/49-49-49 telefonszámon érdeklődhetnek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.