Taroltak a kaposvári és siófoki tűzoltók

Somogy tűzoltói mérték össze gyorsaságukat, ügyességüket Barcson, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatásos tűzoltók megyei versenyén.

MNO
2011. 06. 20. 9:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sportpályán és a helyi tűzoltóságban a forróság ellenére reggeltől délutánig tartott a küzdelem. Barcs, Kaposvár, Marcali, Nagyatád és Siófok tíz-tíz fős csapatai találkoztak. 100 méteres akadályfurásban a barcsi Vastag Roland, a három emelet magas horoglétra mászásban a kaposvári Kertész Norbert, 4x100 méteres váltóban a barcsi csapat, kismotorfecskendő-szerelésben a siófokiak győzedelmeskedtek. Egyéni összetettben a kaposvári Kertész Norbert, csapatban a siófoki tűzoltók lettek az elsők.

(sonline.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.