Teljesülnek a feltételek, le lehet zárni a tárgyalásokat

Üdvözölte az Európai Unió magyar elnöksége pénteken az Európai Bizottság aznapi bejelentését arról, hogy az uniós végrehajtó testület az utolsó négy fejezet lezárását javasolja a Horvátországgal folyó csatlakozási tárgyalásokon. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/790035"><strong>• A bizottság keményen, de igazságosan tárgyalt a horvátokkal</strong></a>

MNO
2011. 06. 10. 12:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elnökség közleményében egyúttal szilárd meggyőződését fejezte ki, hogy „teljesülnek azok a feltételek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a 27 tagállam a tárgyalásokat lezárja”. A magyar elnökség már pénteken megkezdi a határozattervezet tárgyalását a tagországok kormányait képviselő tanácsban, és mindent elkövet annak érdekében, hogy a tagállamok részéről megkapja mindazon támogatást, amely ahhoz szükséges, hogy a csatlakozási tárgyalásokat még ebben a hónapban lezárják – derül ki a közleményből.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.