Több mint százmillióba került a gyöngyöspatai készültség

Már meghaladta a 100 millió forintot a Gyöngyöspatán és környékén március eleje óta fennálló fokozott rendőri ellenőrzés költsége – közölte Heves megye rendőrfőkapitánya a megyei önkormányzat pénteki ülésén.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/791894" target="_blank"><strong>• Nyolcan indulnak harcba Gyöngyöspatáért</strong></a><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/789541" target="_blank"><strong>• Milyen erők állnak a gyöngyöspatai események hátterében?</strong></a>

MNO
2011. 06. 24. 9:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ormossy Attila képviselői kérdésre válaszolva hozzátette, hogy még a költségek növekedése várható. A főkapitány úgy fogalmazott, hogy a folyamatok pozitív irányba tartanak. Ez azt jelenti, hogy közbiztonsági szempontból eseménytelen volt az elmúlt időszak. Mint mondta, köszönhető ez annak is, hogy az állami szervek mintajellegű projekteket indítottak el a térségben. Ezek megvalósítását segíti a rendőrség is – közölte Ormossy Attila.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.