Török László: Egységben a kétség

MNO
2011. 06. 21. 7:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem szabad elfelejteni, hogy 2014-től az Országgyűlés létszáma kétszáz főre csökken, és a képviselőket egy új választási rendszerben fogják megválasztani. Ráadásul még az sem biztos, hogy a most porondon lévő pártok lesznek csak azok, amelyek versengenek majd a mandátumokért. Elég csak a szocialisták környékén szétnézni: Gyurcsány bejelentette, hogy lefoglalták a Demokrata Párt nevet egy lehetséges új baloldali gyűjtőpárt számára, miközben Bajnai Gordon volt miniszterelnökről is állandóan mint Orbán Viktor lehetséges kihívójáról beszélnek. Mindez azt jelenti, hogy nagyon felértékelődhetnek a listákról megszerezhető befutó helyek az MSZP-ben.

(Magyar Nemzet, 2011. június 21.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.