Tűz a szállodában – kimenekítették az újságírókat

Tűz ütött ki csütörtök reggel Tripoliban abban a szállodában, ahol külföldi újságírókat szállásoltak el. Szemtanúk szerint mintegy száz embert – zömében újságírókat – menekítettek ki az épületből a szálloda parkolójába.

MNO
2011. 06. 09. 4:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A területen sűrű, fekete füst terjengett. Sérültekről nincsenek jelentések.

A helyszínre érkezett Mussza Ibrahim líbiai kormányszóvivő, s azt mondta, hogy az épület nem katonai hadművelet vagy NATO-légicsapás következtében kapott lángra. Ki kell vizsgálni az okát, de a szálloda személyzete szerint a tűz a szálloda áramelosztó termében keletkezett – mondta a szóvivő.

A szálloda személyzete az épület tetején tömlőből locsolta vízzel a tűz forrását, amíg a tűzoltók megérkeztek. A lángokat egy óra alatt sikerült eloltani.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.