Ugró Miklós: Gesztuspolitika a semmiért

MNO
2011. 06. 22. 7:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugró Miklós: Igazat kell adnunk Mesterházy Attilának, s tesszük ezt minden ironikus felhang nélkül, mert valóban rendkívül sikeres tanácskozás volt, ugyanis nem történt semmi. Márpedig kifejezetten azzal a céllal hívták össze a nagygyűlést, hogy ne történjék, ne történhessen semmi, s eme fennkölt feladatra a nagy tekintélyű grémium tökéletesen megfelelt. Persze nem ment ez könnyen, a párt legjobbjai keményen megküzdöttek ezért a semmiért. Világraszóló diadalként sorolják is elő ennek a semminek az összetevőit. Nem változott a párt neve! Ez ám a siker! Hiszen valós veszélyként fenyegette a szocialista pártot, hogy a rettentő erejű és befolyású, tizenkét tagú Demokrata Párt szőröstül-bőröstül bekebelezi őket székházastól, infrastruktúrástól, Táncsics alapítványostól együtt, tán még Lendvai Ildikóval sem téve kivételt.

(Magyar Nemzet, 2011. június 22.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.