Új troli indul

Új trolibuszjáratot indított 19-es jelzéssel csütörtökön a Szegedi Közlekedési Társaság (SZKT) Tarján városrész Víztorony tér és a Hont Ferenc utca között, a járművek csúcsidőben tízpercenként szállítják az utasokat.

MNO
2011. 06. 16. 8:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A trolik részben a legforgalmasabb, 9-es jelzésű vonalon haladnak, onnan leágazva kétmegállónyi távolságon azonban új felső vezetéket használnak, amely az uniós támogatással megvalósuló, 29,5 milliárd forintos összköltségvetésű, a szegedi elektromos tömegközlekedés fejlesztését célzó projekt részeként épült meg.

Török Mónika, az SZKT marketing- és PR-főmunkatársa közölte, hogy a 9-es és a 19-es vonal közös szakaszán a járművek a korábbi járatsűrűséget megtartva közlekednek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.