Újabb gyanú: Befolyással üzérkedhetett Wieszt János

Már nemcsak vesztegetés, hanem befolyással üzérkedés és más bűncselekmények gyanúja miatt zajlik büntetőeljárás a több mint egy éve indult újbudai vesztegetési ügyben – mondta el lapunknak Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) korrupcióellenes osztályát vezető ügyész. <br />

Magyar Nemzet
2011. 06. 10. 3:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Wieszt Jánost, a volt XI. kerületi és fővárosi MSZP-s önkormányzati képviselőt fontosabb ügyekben intézkedő hivatalos személy által elkövetett vesztegetés megalapozott gyanújával tavaly júniusban vették őrizetbe, és novemberig előzetes letartóztatásban volt. Akkor a Fővárosi Bíróság házi őrizetbe helyezte, és az ellene elrendelt kényszerintézkedést a hetekben ismét meghosszabbították – olvasható a Magyar Nemzet pénteki számában, melyből további részleteket is megtudhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.