Uniós támogatással háromszáz munkahelyet őriztek meg

Több mint 300 munkahelyet őriztek meg a Bonbonetti Csoport budapesti székhelyű vállalatánál, a Bonbonetti Choco Kft.-nél egy, a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében megvalósuló projektnek köszönhetően – közölte a cég az MTI-vel pénteken.

MNO
2011. 06. 10. 9:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mintegy 97 millió forintos európai uniós támogatással megvalósuló projekt képzéssel is párosult, célja pedig az volt, hogy a folyamatos fejlesztés kultúrájának és eszközrendszerének elméleti megismerésével a cég dolgozói képzettebbek legyenek, így jobban tudják ellátni feladataikat a jövőben. A projekt kivitelezése során ezenkívül külön figyelmet fordítottak a nemek közötti esélyegyenlőség megvalósulására és a fenntartható fejlődésre – olvasható a közleményben.

A 140 éves hagyományokkal rendelkező, mára egyetlen nagy magyarországi édesipari cégcsoportnál a projekt keretében a vállalat dolgozói és középvezetői elméletben, illetve gyakorlatban is elsajátították a Toyota által kifejlesztett, úgynevezett „Lean menedzsment” módszereit.

A közlemény szerint az itt megszerzett tudás képezheti az alapját a Lean mint gyártási rendszer bevezetésének, amit a közeljövőben tervez a csokoládégyár.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.