Ünnepeljenek a Magyar Nemzettel és a Hír Televízióval + Képriport

Péntek délután nyitották meg a Balaton partján a hagyományos bor- és halünnepet. A kilencedik alkalommal – június 23. és 26. között – megrendezett gasztronómiai és kulturális fesztivál díszvendége ezúttal Kecskemét lesz. A látogatókat utcazene, koncert és kiállítás várja – Balatonfüred mellett három másik környékbeli településen, Csopakon, Paloznakon és Tihanyban is.

MNO
2011. 06. 24. 13:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fesztivál csütörtöki napján borbemutató, borvásár – neves magyar pincészetek részvételével – és balatoni halak kóstolója várta az érdeklődőket, amelyet a Paloznakon megtartott Heti Válasz-est követett, ahol többek között a lap főszerkesztőjét is kérdezhették a résztvevők. Az első nap programját esti koncertek zárták le.

A balatonfüredi Tagore sétányon pénteken, szombaton és vasárnap is gyermekprogramok (arcfestés, kézműves foglalkozás) várják a fiatalokat a Hír TV szervezésében. Pénteken 20 órától a Hír TV Péntek 8 című műsora élőben jelentkezik, ahol Csermely Péter és Gajdics Ottó vendége Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes lesz. Szintén ezen a napon Csopakon 18.30-tól Magyar Nemzet-estet rendeznek a Dobó vendéglőben.

Szombaton Balatonfüreden a Lánchíd Rádió „sétányshow”-ja, avagy zenés-játékos, interaktív vetélkedője várja a gyerekeket, ifjakat és a szüleiket, gitárral, hangos feladatokkal. 17 órától Magyar Nemzet-közönségtalálkozót tartanak – Nánási Tamással, Muray Gáborral és Lukács Csabával. 18 órától Hír TV – Célpont közönségtalálkozót rendeznek, amelyet 19 órától a Lánchíd Rádió közönségtalálkozója követ. 20 órától Hír TV-est lesz, valamint Civil Kaszinó élőben a Vaszary-villa Széchenyi termében. Nagy Katalin műsorvezető beszélget a meghívott vendégeivel, azaz Czakó Gáborral, Dörner Györggyel, Pesty Lászlóval és Kálomista Gáborral.

Tihanyban a VII. Tihanyi Levendulafesztivál programjai várják az érdeklődőket.

Vasárnap délelőtt és koradélután a Hír TV gyermekprogramokkal várja az érdeklődőket, míg Tihanyban folklórprogramokat szerveznek.

Az esemény védnökei között szerepel Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet igazgató-főszerkesztője,
dr. Kovács Zoltán, a Veszprém Megyei Kormányhivatal vezetője, valamint a rendező települések polgármesterei.

A rendezvény médiatámogatói a Magyar Nemzet, a Hír TV, a Heti Válasz és a Lánchíd Rádió.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.