Unokáikkal együtt tévedtek el

A nagyszülők két unokával tévedtek el a Bükkben. A család szerencsére a rendőrségtől segítséget kért.

MNO
2011. 06. 23. 14:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hajdúszoboszlóról érkezett nagymama és nagypapa 7, illetve 4 éves unokájával kirándult a Bükkben június 22-én. A család este öt óra után rádöbbent, nem tudják, hogy hol járnak, és nem tudnak visszatalálni kiindulópontjukra. A 66 éves férfi ekkor felhívta a Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletét, hogy segítséget kérjen.

A Diósgyőri Rendőrőrs járőre egy erdész segítségével megkezdte a kutatást a megadott paraméterek alapján. Az úgymond rendőrségi tájoló jól működött, mivel két óra múlva megtalálták az eltévedteket. A kimerült és fáradt családot a rendőrjárőr a biztonságot adó szálláshelyükre vitte, ezzel zárva a kalandosra sikeredett bükki túrázást.

(police.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.