Vadászfegyvereket is találtak a robbanás helyszínén

Gázrobbanás történt szombaton délután a Vas megyei Kemenesmagasiban egy családi házban, ahol egy ember könnyebben megsérült – közölte a katasztrófavédelem szombaton az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 18. 18:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A robbanás pontos okát még vizsgálják, a tűzoltók két gázpalackot, valamint lőfegyvereket és lőszereket is kihoztak a házból – mondta el Szabolcsi Zsolt, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A balesetben egy ott lakó nő könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők a helyszínen látták el – fűzte hozzá.

Szabolcsi Zsolt elmondta azt is, hogy kollégái nyolc vadászfegyvert hoztak ki a házból, ezek közül öt megégett. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: a vadászfegyvereket engedéllyel tartották, ám az elsődleges vizsgálatok szerint nem megfelelően tárolták. Az esetet a rendőrség is vizsgálja – tette hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.