Váratlanul előugró kutya okozta a balesetet

Két sérültje van annak a balesetnek, amely csütörtök kora délután történt az 5205-ös számú főúton, Kunszentmiklós és Kunbábony között – tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MNO
2011. 06. 09. 14:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset néhány perccel negyed kettő előtt történt, amikor egy Kunbábony felől érkező személyautó sofőrje – saját állítása alapján azt követően, hogy váratlanul egy nagytestű kutya ugrott autója elé – elrántotta a kormányt, lesodródott az útról és fának ütközött – tájékoztatott Mihályné Bornemisza Eleonóra.

A karambol következtében a járművet vezető 45 éves, kunszentmiklósi nő nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett, míg az asszony 14 éves fiát – aki a gépkocsi hátsó ülésén utazott – a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba – tette hozzá az őrnagy.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.