Várkonyi Tibor: A döntés órája

MNO
2011. 06. 18. 9:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keserves vereség volt a tavalyi választási eredmény, akkor is az, ha sok együttes ok miatt számítani lehetett rá. A kormányzás hibái, a gonoszkodó jobboldal támadásaira reagálás hamvas gyöngesége, a letaglózottság miatt. Egy esztendő azzal telt el, hogy kusza viták dúlták szét a harcsorokat, ami bizonyos mértékben ugyancsak törvényszerű volt. Utat kellett keresni, a lehetőség szerint közelíteni az eltérő véleményeket. A néha kiábrándító ütközések sem voltak hasztalanok, mert éppen ez a keserves esztendő bizonyította, hogy belső fölépítésében valójában az MSZP az egyetlen demokratikus párt, csakugyan a magyar szociáldemokrácia örököse.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszava, 2011. június 18.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.