Végül csak eljutottak az „ékszerszarkához”

Elfogták a békéscsabai rendőrök azt az ékszertolvajt, aki még a múlt hét csütörtökén vitt el csaknem 800 ezer forint értékben arany nyakláncokat egy helyi ékszerboltból – közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 07. 12:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lopást követő nyomozás során az egyik rendőr nyomozó felismerte az ipari kamera által felvett tolvajt. Ugyanakkor egy lakossági bejelentés is érkezett egy olyan személygépkocsi rendszámáról, amely a lopás előtt többször megfordult a belvárosi Mednyánszky utca környékén.

A két információ alapján jutottak el a rendőrök hétfőn egy 26 éves helyi lakoshoz, aki az elszámoltatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A kihallgatásakor azt állította, hogy az ékszereket Budapesten értékesítette, s a vevőkre az internet segítségével talált rá – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök, akit ezért akár három év szabadságvesztésre is ítélhet a bíróság – tette hozzá Albert István.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.