Vetési Iván lett a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke

Vetési Iván lett a Magyar Kézilabda Szövetség új elnöke. A tisztújító közgyűlésen a küldöttek ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag választották meg a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának elnökét.

MNO
2011. 06. 24. 11:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A leköszönő Sinka László a továbbiakban az alelnöki tisztséget látja el. Az elnökségi tagok közé választották Hadházy Sándor fideszes országgyűlési képviselőt.

Vetési Iván elmondta: gazdasági tekintetben nem a legkedvezőbb helyzetben vette át a szövetséget, mert az idei költségvetésben 150 millió forint hiány van. Az új vezető reméli, hogy augusztusra új szövetségi kapitánya lesz a női kézilabdázóknak.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.