Világsztár ne késsen, főleg, ha Svájcban lép fel

A kolumbiai lapok még nem, de a perui El Comercio már felkapta a hírt, hogy alaposan kifütyülték svájci koncertjén a libanoni származású kolumbiai énekesnőt, Shakirát, sőt válogatott sértéseket vágtak a fejéhez, mert másfél órás késéssel kezdte fellépését. A történtek tanulsága ezek szerint az óragyártás hagyományai miatt pontosságáról híres országban: a fiatal svájciak sem nézik el a késést, még a szórakozásban sem.

2011. 06. 13. 19:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A késés ideje alatt egy DJ szórakoztatta a nagyérdeműt, de Gerard Piqué, az FC Barcelona középhátvédjének barátnője még fokozta is a már-már kiengesztelt rajongók mérgét, mert a kétórásra tervezett koncert helyett másfél óra után ráadás nélkül távozott a színpadról – miután elvarázsolta őket világslágereivel: Rabiosa, Waka-waka, Loca stb.

A nézők nem kevés pénzt adtak ki – 62-74 eurót –, hogy élőben hallják-lássák bálványukat énekelni és táncolni, ezért még nagyobb csalódást okozott nekik, hogy jóval hamarabb vonult le a színpadról. A történtek után nem meglepő, hogy a 24CON iroda rettenetes csalódásnak nevezte a fellépést, és arra emlékeztette az olvasókat, hogy Shakira néhány hete ugyanezt eljátszotta barcelonai koncertjén is.

(elcomercio.pe – Peru)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.