Vízbe fulladt a 63 éves férfi

Vízbe fulladt egy 63 éves miskolci férfi – az elsődleges adatok alapján fürdőzés közben – a Borsod megyei Nyékládháza mellett lévő tavak egyikében csütörtök délután – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MNO
2011. 06. 23. 16:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: fél háromkor egy kamionos leparkolt a járművével az úgynevezett Debreceni-tó mellett, és észrevett egy a vízparton parkoló autót, illetve a tó felszínén lebegő testet, ő értesítette a rendőrséget.

A 63 éves férfi a jelek szerint fürdőzött, gumimatracot, törülközőt találtak a helyszínen. A hatóság az idegenkezűséget kizárta. A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A szóvivő elmondta, hogy a szintén Nyékládháza környékén lévő Gólem-tóban eltűnt egy 18 éves fiatalember, erről fél hatkor értesítették a Miskolci Rendőrkapitányságot.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.