13 gyerek lett rosszul a táborban

Rosszullét miatt tizenhárom gyermeket vittek kórházba szerda délután a Balatonalmádihoz tartozó Káptalanfüred egyik gyermektáborából – közölte Czirner József, az Országos Mentőszolgálat közép-dunántúli regionális igazgatója.

MNO
2011. 07. 06. 13:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főorvos tájékoztatása szerint a gyermekeknek hasmenésük van, hánytak, és ájulás is előfordult. Hét gyermeket a veszprémi, ötöt az ajkai kórházba vittek – mondta Czirner József, hangsúlyozva, hogy egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a rosszulléteket. A tisztiorvosi szolgálat megkezdte a helyszíni vizsgálatot; Bujdosó László balatonfüredi helyettes tiszti főorvos későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.