26 halálos áldozata van a buszbalesetnek

Huszonhat halottja és 31 sérültje van egy közép-kínai közlekedési balesetnek, amelynek során egy távolsági autóbusz és egy teherautó ütközött össze hétfőn hajnalban – jelentette a helyi rendőrség.

MNO
2011. 07. 04. 9:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szujcsou-Jüejang autópálya hsziantaói szakaszán történt karambolt követően az utasokkal teli busz kigyulladt. A rendőrség eddigi megállapítása szerint a teherautó hátulról rohant a buszba, majd letért az útról, a busz pedig a lökéstől megpördült, majd kigyulladt. A sérülteket a közeli Hupej tartományi kórházakba szállították, közülük hárman súlyos állapotban vannak. A baleset körülményeinek pontos megállapítása még folyamatban van.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.